محصولات

سبزی قلیه ماهی

امتیاز 5 از 5 امتیاز 5 مشتری
(دیدگاه کاربر 0)

قیمت برای شما: 13,900 تومان

خوراک یا خورش قلیه ماهی یه غذای محبوب در استان بوشهره و رعایت نسبت گشنیز و شنبلیله برای پخت قلیه ماهی خیلی مهمه…

1 در انبار

توضیحات

سبزی قلیه ماهی مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه این غذاست، چراکه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی می‌شود. به جرات می توان گفت خوشمزگی و طعم مطلوب قلیه ماهی مربوط به ترکیب و نسبت سبزی آن است.

مواد لازم برای تهیه سبزی قلیه ماهی ( 1 کیلوگرم )

  • گشنیز 800 گرم
  • شنبلیله 200 گرم
  • چوچاق تازه (خشک) 3 قاشق غذا خوری (1 قاشق غذا خوری)

ترکیب و نسبت سبزی قلیه ماهی

ترکیب و نسبت سبزی هر غذایی اهمیت زیادی دارد، زیرا طعم و مزه اصلی غذا را سبزی آن مشخص می‌کند. اگر نسبت سبزی به درستی انتخاب نشود، در تغییر طعم اصلی غذا تاثیر به سزایی خواهد داشت. قلیه ماهی نیز از این اصل مستثنی نیست و برای درست کردن این خوراک محلی با طعم اصلی، باید ترکیب و نسبت سبزی آن رعایت شود. از آنجا که روند تهیه قلیه ماهی در نواحی جنوبی و شمالی اندکی متفاوت است، سبزی مورد استفاده در آن نیز کمی فرق دارد.

نسبت گشنیز و شنبلیله در سبزی قلیه ماهی، ۴ به ۱ است یعنی ۱ کیلوگرم سبزی باید شامل ۸۰۰ گرم گشنیز و ۲۰۰ گرم شنبلیله باشد. توجه به این نکته ضروری است که بیشتر بودن میزان شنبلیله در سبزی قلیه ماهی، باعث تلخ شدن غذا می‌شود.

سبزی چوچاق مورد استفاده در این غذا، حدود ۳ قاشق غذاخوری چوچاق تازه به ازای ۱ کیلوگرم سبزی قلیه ماهی است. از آنجا که سبزی خشک عطر قوی تری دارد، در صورت استفاده از چوچاق خشک، مقدار آن را باید به یک سوم تقلیل داد، یعنی به ازای ۱ کیلوگرم سبزی قلیه ماهی باید از ۱ قاشق غذاخوری سبزی چوچاق خشک استفاده شود.

وزن خالص: 500 گرم

بسته بندی: بسته های پلاستیکی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سبزی قلیه ماهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *